AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Rahmi  Metin 31 mart yerel seçimleri öncesinde esnaf, sivil toplum kurulu ve vatandaş ziyaretlerine devam ediyor. Metin, katıldığı canlı yayın programında projeleri ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Metin, ortak akıl ve birlikte yönetim anlayışına vurgu yaptı.

HER ALANDA BİRLİKTE ÇALIŞMA

Başkan Adayı Metin, şehirdeki sosyal kültürel alanların belirlenmesi ve geliştirilmesi, tarihi ve kültürel mekanların daha kullanışlı hale getirilmesi, kadınların üretim yapabilecekleri alanların oluşturulması ve bu üretimlerin pazarlanma ortamının sağlanması kapsamında şehrin bütün kurum ve kuruluşlarıyla birlikte hareket edeceklerini söyledi.

BİRLİKTE ‘EVET’ DEMELİYİZ

Şehrin imar durumuna bütün paydaşlar ile birlikte değineceklerini söyleyen Metin, “100 binlik, 5 binlik ve binlik imar planlarımızı tekrar gözden geçirmeliyiz. Bunu yaparken kendi kapalı kutularımızda, fildişi kulelerimizde ‘evet’ diyerek karar almamamız lazım. Şehrimizin iştirakleriyle, sivil toplum örgütleriyle, odalarıyla, mühendisler odalarıyla, hep beraber bakabilmeliyiz. Hep birlikte evet dediğimiz bir şey bu şehrin anayasası olabilir” dedi.