“MİLLETLE OLAN BAĞ KOPARILMAK İSTENİYOR”

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, “Milletle olan bağımızı koparmak için bütün karalama kampanyalarının planlı ve programlı olarak devreye sokulduğunu görüyoruz. 17-25 Aralık operasyonlarından tutun, gezi olaylarına kadar bütün hadiseler planlı bir şekilde uygulamaya konulmaktadır. Bu operasyonlarda uluslar arası aktörlerin de desteğinin alındığına şahit oluyoruz. İçerdeki iç mühendislerin, uluslararası aktörlerle bir siyaset dizaynı yapmaya çalıştıklarını görüyoruz” diye konuştu.
 
“MİLLETİMİZ OYNANAN BÜYÜK OYUNU GÖRÜYOR”
Avcı, “Hiçbir ülkede kendisine aydın diyen bir gurubun kendi Cumhurbaşkanı’nı ve Başbakanı’nı, başka bir ülke idarecisine şikayet ettiğini duymadık. Ne yazık ki bu Türkiye’de olmaktadır. Kendi Cumhurbaşkanını ve Başbakanı’nı Merkel’e şikayet eden bir aydın gurubuyla karşılaşıyoruz. Bu olay “Recep Tayyip Erdoğan olmasın da gerekirse Merkel veya Obama bu ülkenin başına geçsin”’in tercümesidir. Karşımızdaki oyunun büyük olduğunu görmemiz gerekmektedir” dedi.
 
AK PARTİ, CHP’NİN TAHRİBATINI RESTORE ETMEKLE UĞRAŞIYOR
Avcı, “CHP bizimle restorasyon hükümeti kurmak istediğini, bu hükümetin içinde de muhalefet görevi üstlenmek istediklerini söyledi. AK Parti kurulduğu günden itibaren CHP’nin ülkede yarattığı tahribatı restore etmekle uğraşırken böyle bir teklifle karşı karşıya kaldı” dedi.
 
Avcı, “Sayın Devlet Bahçeli, seçimler daha sonuçlanmadan AK Parti’yi devirmenin huşu ve huzuruyla “biz kesinlikle AK Parti’yle hükümet kurmayacağız, en yakın seçim ne zaman olacaksa olsun” dedi. Karşılaştığımız Milliyetçi Hareket Parti’li ve Ülkücü kardeşlerimiz MHP üst yönetiminin almış olduğu bu tutumu kabullenmediklerini ifade ediyorlar. MHP üst yönetimi kendi tabanının vicdanında mahkum olmuştur”
 
“HDP TERÖRDEN KOMUT ALIYOR”
Avcı, “HDP ise terörden aldığı komutlarla birlikte hazır ol vaziyetinde beklemektedir. Gelen talimatları uygulamaya sokuyorlar. Böyle bir partiyle de hiçbir şekilde koalisyon kurabilmemiz mümkün değildi ve bunu da yapmadık”