Milletvekili Avcı ve İl Başkanı Alim Rize Merkez’de yeni açılan iş yerlerini ziyaret ederek hem hayırlı olsun dileklerini ilettiler hem de esnafla çay içip sohbet ederek genel ve yerel konularda istişare ettiler. Vatandaşların sorularını cevaplayıp projelerle ve ülke gündemiyle ilgili görüş ve önerilerini dinlediler.

Milletvekili Avcı Ankara ve Rize arasında yoğun bir mesai geçirdiklerini belirterek, “Bir ayağımız Ankara’da diğer ayağımız Rize’de çalışmalarımızı yoğun bir tempo içerisinde sürdürmeye devam ediyoruz. Yoğun bir gündemimiz var ama bu yoğun tempoda bizleri en çok mutlu eden şey hemşerilerimizle bir arada olmaktır. Bugün de İl Başkanımız ve teşkilatımızla beraber yeni açılan iş yerlerimizi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Hemşerilerimizle bir araya geldik. Sohbet ettik. Rize ile ilgili projeleri ve ülke gündemiyle ilgili görüş ve önerilerini dinledik. Bizleri bağrına basan ve ağırlayan hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Bizlere göstermiş oldukları teveccühe layık olmaya gayret gösteriyoruz.” dedi

İl Başkanı Alim AK Parti olarak her zaman hemşerileriyle iç içe olduklarını belirterek: “Bizler AK Parti kadroları olarak her zaman hemşerilerimizle iç içe olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bugün de esnaflarımızı ziyaret ederek hoş sohbetleri eşliğinde misafirleri olduk. AK Parti teşkilatları olarak Milletvekilinden İl Başkanına, Mahalle Başkanından Sandık Kurulu Üyesine kadar tüm kademeleriyle hemşerilerimizle bir arada olmaya devam ediyoruz. Hemşerilerimizin dertleriyle dertlenmenin sevinçleriyle mutlu olmanın gayreti içindeyiz. Bir yandan da Rize’mizin projelerini takip edip, daha fazla neler yapabiliriz diyerek çalışmalarımızı yürütmekteyiz.” dedi.