1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan 26. dönem milletvekili genel seçimlerine iki hafta kala, seçimlere katılan siyasi partilerin, milletvekili adayları çalınmalarının çoğunluğunu şehri merkezlerine kaydırdılar.


AK Parti Rize Milletvekili ve 1 Kasım 2015 seçimleri, AK Parti Rize Milletvekili birinci sıra adayı Hasan Karal, Partisinin teşkilat mensuplarıyla birlikte gece ve gündüz demeden, Rize’nin dört bir tarafını, karış, karış gezerek, Rizeli hemşerilerini, gerek iş yerlerinde, gerekse konutlarında, mahalle ve köylerinde ziyaret ederek çalışmalarına hiç ara vermeden devam ediyor.


AK Parti Rize Milletvekili adayı Hasan Karal,  Rize Atatürk Caddesi, Rize Belediyesi, Tuzcuoğlu Memiş Ağa Parkında yanında 1 Kasım 2015 seçimlerine katılan, rakip siyası partilerin ve kendi partisinin de bulunduğu stantları tek, tek ziyaret ederek, diğer siyası partilerin teşkilat mensupları ve partilerin gençlik kolları görevlileriyle sohbet ederek, çalışmalarında başarılar diledi.


AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal “Bu seferki seçim ülkemiz genelinde ve Rize ilimiz ve ilçelerimizde toplu miting veya araçlarla sesli propagandalardan uzak, halkımızla birebir bir arya gelerek, gün boyunca gerek şehir merkezinde, gerekse mahalle ve köylerimizde toplu ziyaretlerimizle seçmenlere ve tüm halkımızı bulunduğu noktalarda ziyaret ediyoruz.  Çok sıcak ve samimi ortamlarda, bu sefer geçmişte yapılan siyası propagandalardan uzak, hiçbir ses ve afiş kırlılığının olmadığı çalışmalarımızdan halkımızın çoğunluğun bir hayli memnun olduklarını ziyaretlerimizde ifade etmektedirler.



Bundan böyle yapılacak olan seçimlerinde daha çok seçmenin bulunduğu iş yerinde ziyaret ederek, dinlemek, çayını içmek ve oyuna talip olmak istek ve arzusunun halkımızda hakım olduğunu görmekteyiz. Seçim çalışmaları için bu parkta stantlarını ziyaret ettiğim diğer siyası partilerimizin, aynı noktada, yan, yana, kardeşçe, sevgi ve saygı içerisinde seçmenlere yönelik partilerinin çalışmalarını yürütmeleri, kardeşliğimizin, demokrasimizin ve hoşgörü, birbirine tahammül noktasında olması gereken aşamaya geldiğinin en güzel örneğini göstermektedir. İnşallah 1 Kasım 2015 tarihinin akabinde tekrardan elde edeceğimiz yeni güçle, ülkemizde istikrar, barış ve kardeşliğimizi her zamankinden daha güçlü olarak devam ettireceğiz. Bu parkta halkımıza partilerinin seçim vaatlerini aktaran,  partilerine üye kazandıramaya çalışan ve çoğunluğu gençlerimizden oluşan bu kardeşlerimizin bir arada yapmış oldukları bu örnek seçim çalışmalarından dolayı tebrik ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum.”
dedi.


HABER ve FOTOĞRAFLAR: BAYRAM ALİ KAVALCI