AK Parti Rize’de üç kademenin katılımıyla Genişletilmiş İlçe Başkanları ve Seçim İşleri Başkanları toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya AK PArti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Muhammed Avcı, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, üç kademe İlçe Başkanları ve Seçim İşleri Başkanları katılım sağladı.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim ; “Teşkilatımızla sürekli toplantı halindeyiz. İlçe teşkilatlarımızla çok güzel uyumlu bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gerek saha çalışmalarımızda gerek teşkilat içi çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. AK Parti İktidarları göreve geldiği günden itibaren her zaman halkının ve teşkilatının yanında olmuştur olmaya da devam edecektir. Halkımız AK Parti iktidarları döneminde büyük projelere devasa projelere alıştı. Son birkaç yılda ilimize kazandırılan büyük yatırımlara bakacak olursak, bunlar nasıl elde edildi. Sayın Cumhurbaşkanımızın katkıları ve onun önderliğinde AK Kadroların gayretli çalışmalarıyla.

“Kapı kapı dolaşarak gönüllere ulaşacak, gönüllere dokunacağız”

Teşkilat çalışmalarının sürekliliğinin önemine değinen İl Başkanı Alim “Hepimiz bu kazanımların devamlılığı için daha çok çalışacağız. Kadın kollarımız, gençlik kollarımız, ana kademe teşkilatlarımız kapı kapı dolaşarak gönüllere ulaşacak, gönüllere dokunacağız. Çünkü bizi diğer partilerden ayıran her zaman milletimizin yanında olarak hareket etmemizdir. Liderimizin söylemlerinden hareketle biz millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik. Her zamanda bu böyle devam edecektir. Bir ve beraber olacağız. Eksilmeden yolumuza daha güçlü bir şekilde devam edeceğiz. Bizi güçlü kılan güçlü teşkilatlarımızdan aldığımız enerjidir, sinerjidir” dedi.

“AK Parti teşkilatlarının en önemli ödevi seçim olsun ya da olmasın sahada olmak”

Rize Milletvekili Muhammed Avcı üç kademe ilçe Başkanları ve Seçim İşleri Başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıdaki konuşmasında şu ifadelere yer verdi “AK Parti teşkilatlarının en önemli ödevi seçim olsun ya da olmasın sahada olmak bütün varlığımızla birlikte sahada kalabilmektir. Özellikle son zamanlarda muhalefet partilerinin bizim teşkilatlarımızı da AK Parti sevenlerini de bir şekilde kendi kabuğuna kıstırmak istemek gibi bir strateji yürüttükleri çok açık. Yani ekonomide herhangi bir dalgalanma olduğunda bizim bir mahcubiyet duymamızı ve sokakta insanlara kendi ekonomi politikalarımızı anlatamamızı istiyorlar. Başka bir siyasi konjonktür zuhur ettiğinde yine bu sürece istinaden belirledikleri yol haritası neticesinde yine bizim teşkilatlarımızı da AK Parti sevenlerini gönül rahatlığıyla sokakta olmamalarını istiyorlar ve buna binayen strateji belirliyorlar. En çok gurur duyacağımız şeylerle bizi vurmaya çalışıyorlar.

“Bizim utanılacak bir hikayemiz yok”

Avcı konuşmasına şu şekilde devam etti; “Bütün teşkilat toplantılarımızda sürekli dile getiriyoruz. Bizim utanılacak bir hikayemiz yok tam aksine hiçbir siyasi partiye nasip olmamış başarılarla dolu 20 yıl boyunca Türkiye’yi baştan başa imar etmiş gurur duyulacak bir hikayeye sahibiz. Bu hikayenin kahramanları bu salonlardakiler ve bu salonun dışında bizden desteğini esirgemeyen gönüldaşlarımız kuruluşundan bugüne her bir zerre katkı sağlayan bütün üyelerimiz. Bizim hiçbir siyasi partiye nasip olmayacak gurur duyacağımız bir hikâyemiz var. Başından sonuna kadar AK Parti teşkilatlarını alnı açık bir şekilde gururla anlatacağı hikayesi var. Hem liderinin icraatlarını, hem hükümetinin icraatlarını, hem yasama faaliyetlerinin icraatlarını, hem kendi teşkilatlarının icraatlarını gururla anlatacağı hikayesi var. Yani hangi alanda bir şey yapmadık diye sorarsalar böyle bir alan yok. Ortada bir başarı hikayesi var. Rize teşkilatlarımızda kadro çok güçlü ekip çok güzel hamdolsun bu kadronun güzel uyumunu sahaya yansıtacağız. İlimize kazandırdığımız bütün kazanımları teşkilatlarımızın bu mükemmel uyumu sayesinde gerçekleşti. Karşımızda nasıl ittifaklar olduğu ortada. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İstanbul’un karla kaplı yollarını açmak yerine bir balıkçıda üç saat İngiliz Büyük Elçisiyle oturup yemek yiyebiliyor. Kim kiminle beraber, kimin eli kimin cebinde belli değil. Türkiye’nin selameti menfaatleri açısından AK Parti kadrolarının daha fazla insiyatif alması gerekiyor. Büyük bir insiyatif almamız lazım. Karşımızdaki ittifak o kadar kirli ki Tayyip Erdoğan’ın bugüne kadar olandan daha fazla bu teşkilatlara bu kadrolara ihtiyacı var. Rize teşkilatı bütün Türkiye’ye her