Pek çok kadının dolabı sonuna kadar kıyafetlerle dolu olsa dahi sürekli hiç kıyafetim yok serzenişi içerisindedir. Bu durumun nedeni aslında hangi parçanın nasıl kullanılacağının bilinememesinden kaynaklanmaktadır. Genellikle beğenilen bir kıyafet alınır ve dolaba koyulur. Ancak daha sonra tozlu raflar arasında kaybolur. Oysa hangi parçayı nasıl kullanacağınızı bilir ve ufak oyunlarla kombinlerseniz ortaya hiç düşünmeyeceğiniz kadar şık bir görüntü çıkabilir. Üstelik de sürekli olarak yeni kıyafetler almanıza gerek kalmaz.

Yeni Sezon Kombinlerinde Nelere Dikkat Edilmeli?
Yeni sezonda, dolabınızda olmazsa olmaz renklerden biri de hardal. Neredeyse her parçaya yakışan bu rengi kombinlemek de hiç zor değil. Bordo, kahverengi ve asker yeşili ile beraber kullanıldığında sizi trendlere uygun ve çok şık bir havaya sokar. Eğer kilo probleminiz yoksa ve ince uzun bir fiziğe sahipseniz, mutlaka kalın hardal hırkalara da bir şans vermelisiniz. Anne örgüsü gibi kalın olan bir hırkanın altına streç formda kahverengi bir pantolon giyip postal tarzı botlarla beraber kullanarak mükemmel görünebilirsiniz. www.sayende.net/category/bayan-moda-haberleri/ adresinde yeni sezona dair tüm ip uçlarını bulabilir ve yalnızca ufak aksesuarlarda bile çok farklı bir havaya bürünebilirsiniz.
Yalnızca moda olduğu için aslında size hiç de uygun olmayan bir kıyafeti kullanmamalısınız. Örneğin; bacaklarınız kalın ya kısa ise; deri pantolonlar size hiç uygun olmayacaktır. Sayende.net editörleri de sizi bu konuda mutlaka uyarırlar. Yeni sezonda moda olan bir kıyafete dair kombin önerilerini paylaşan yazarlar, bu kıyafetlerin kime yakışacağı üzerinde dururken kimlerin kusurlu taraflarını ortaya çıkaracağı konusunda da uyarıda bulunurlar.

Sayende.Net Moda Haberleri
Her zaman için sokak modası ile podyumlarda gördüğünüz kıyafetler bir örnek olmaz. Hatta çoğu zaman defilelerde yer alan kıyafetler abartılıdır ve günlük hayatta hiçbir şekilde giyemezsiniz. Ancak bu demek değildir ki defileler size bir şey katmaz. Büyük defileler, sokak modasına da dolaylı bir şekilde yansır. Büyük markaların ürettikleri kıyafetlerin birçoğunda defilelerde yer alan aksesuarlara benzer tarzlar, desenler kullanılır. Ayrıca moda zevkinize ayrı bir hava katacağını da unutmamalısınız.