Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ), ASKİ il genelinde alt yapı çalışmalarını sürdürüyor.
ASKİ ekipleri, Sultanhisar’da yürüttüğü çalışmalar çerçevesinde son olarak bin metre içme suyu hattı çalışması yaptı. Özellikle içme suyu konusunda vatandaşların sorun yaşamaması için ASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını arttırdı. Atça - İncealan Mahallesi’nde oluşan yeni yerleşim birimleri için başlatılan içme suyu hattı çalışmaları tamamlandı. Çalışma çerçevesinde 15 hane içme suyuna kavuştu.
ASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri içme suyu çalışmalarının yanı sıra yoğun yağışlarda yaşanan taşkın ve su birikintilerinin önüne geçmek için yağmur suyu çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor. Bu çerçevede ASKİ ekipleri Kuyucak’ın bu konuda en sorunlu mevkilerinden Cumhuriyet ve Kurtuluş mahallelerini bağlayan Camiönü Caddesi’nde 300 metre yağmur suyu hattı çalışması yaptı. Yapılan çalışmalar neticesinde yoğun yağışlarda yaşanan su birikintisi ve taşkınlara karşı önlem alındı.