Başkent’te direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, otomobiliyle önce bir ağaca, sonra duvara çarptı. Taklalar atan otomobilin sürücüsü hafif yaralanırken, araçta sıkışan bir kişi hayatını kaybetti.
Kaza, saat 06.00 sularında Çankaya’da meydana geldi. Eskişehir Yolu’ndan Kızılay istikametine doğru seyir eden 06 HC 581 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu İnönü Bulvarı’nda önce bir ağaca, ardından da duvara çarptı. Çarpmanın etkisiyle taklalar atan araç, ters dönmüş bir şekilde yola düştü. Otomobilin sürücüsü kazadan hafif yaralı olarak kurtulurken, araçta bulunan İsmail Yavuz hayatını kaybetti.
Kazayı gören vatandaşlar, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri, ters dönen araçtan kendi çabalarıyla çıkan sürücüyü ilk müdahalesi olay yerinde gerçekleştirildikten sonra, hastaneye götürdü. İtfaiye ekiplerinin hummalı çalışmaları sonucu sıkıştığı araçtan çıkarılan İsmail Yavuz ise sağlık ekiplerinin bütün müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Olay yerinde hayatını kaybeden Yavuz, cenaze aracıyla adli tıp morguna kaldırıldı.
Otomobilde bulunan çok sayıda çek ve senet yola saçıldı. Polis ekipleri, yolda durup kazayı seyreden sürücüleri uyardı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.