Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, “Pursaklar’ın gelişmesinde esnaf kardeşimin çok büyük katkısı vardır. Biz her zaman esnafımızın yanındayız. Çünkü Pursaklar’ı birlikte şehir haline getirdik" dedi.
Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, geleneksel hale getirdiği esnaf ziyaretlerine devam ediyor. AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Kabasakaloğlu ile esnafı ziyaret eden Başkan Çetin istişarelerde bulunup talepleri dinledi.
Pursaklar’da hayata geçen projeler hakkında da esnafı bilgilendiren Çetin, “Pursaklar’ın gelişmesinde esnaf kardeşimin çok büyük katkısı vardır. Biz her zaman esnafımızın yanındayız. Çünkü Pursaklar’ı birlikte şehir haline getirdik ve yine birlikte geliştireceğiz. Her fırsatta esnaf kardeşlerimle bir araya gelip muhabbet etmeye gayret gösteriyoruz. Taleplerinizi her zaman bizlere iletebilirsiniz. Ne yapılması gerekiyorsa birlikte çözüm üreteceğiz” açıklamalarında bulundu.
AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Kabasakaloğlu ise ilçede AK Parti’ye verilen yüksek oy desteğinin hizmete dönüştüğünü ve bölgenin kalkınması için gerekli olan yatırımların hükümet tarafından hayata geçirildiğini belirterek, “AK Parti olarak her zaman yanınızdayız. Belediye Başkanımız ve teşkilatımız gece gündüz ilçemiz için çalışıyor. Üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız, kapımız bütün esnaf kardeşlerimize açık” ifadelerini kullandı.
(JA-ÖK-Y)