Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, ilçedeki engelli bireyleri ziyaret etti.
Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, Özel Umut ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki engelli bireyleri ziyaret etti. Ziyarette engelli bireylerin ihtiyaçlarına göre çeşitli hediyeler veren Başkan Gökce, engelli bireyler ve ailelileriyle bir süre sohbet etti. Sık sık engelli bireylerle bir araya geldiğini hatırlatan Gökce, engelli bireylerin sadece özel günlerde değil, her gün hatırlanması gerektiğini ifade etti.
Dünyaya gelen her bireyin potansiyel bir engelli olduğunu unutmaması gerektiğini söyleyen Başkan Gökce, “birey olarak bizler normal ve sağlıklı bir yaşantı sürdürürken engelin nereden ve nasıl geleceği tahmin edemeyiz. Bu nedenle her birimiz potansiyel bir engelliyiz” dedi.
Engeli ne olursa olsun bireylere destek verildiği zaman birçok başarının ortaya çıktığını ifade eden Başkan Gökce, “Engelli bireylerin önünde bulunan engellerin ortadan kaldırılması ve engellilik konusundaki toplumsal duyarlılık ve farkındalığın güçlenmesini gönülden arzuluyorum. Son yıllarda hükümetimiz bu konuda olumlu adımlar atıyor. Gerek kurumum, gerekse şahsım olarak engelli kardeşlerimizin her zaman yanındayım ve olmaya devam edeceğim” şeklinde konuştu.