Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, vatandaşlara hediye edilen yeni yıl takvimlerini sosyal medya üzerinden canlı yayında imzalayarak adreslerine gönderdi.
Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, vatandaşların yeni yıl hediyesi olarak hazırlanan 2017 takvimlerini sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayında kişiye özel imzalayarak adreslerine gönderdi. Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde internet üzerinden kendi sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayın düzenleyen Başkan Tütüncü, yaklaşık 2 saat boyunca isteyenlere anında takvimlerini imzaladı.

Takvimler adrese teslim
Bu süre zarfında toplam 4 kez canlı yayına bağlanan Tütüncü’yü, toplam 83 bin 218 kişi anlık olarak izledi. Yapılan bu çalışmanın altına yazılan yorumlar ve paylaşımlar ile bu işlemi görenlerin sayısı on binleri buldu. Tütüncü, imzalı takvimlerini isteyenlerin [email protected] adresine iletişim bilgilerini mutlaka göndermelerini istedi. İmzalanan takvimler ertesi günü belediye personeli tarafından sahiplerine iletilmeye başlandı.

Bu sırada talepler de not alındı
Tütüncü’nün vatandaş ile takvim hediye etme üzerine kurduğu bu iletişim aracılığıyla, Kepezlilerin belediyesinden beklentileri ve talepleri de not alındı. Kimi vatandaş sokak aydınlatması, kimisi parklarının ışıklandırılmasını isterken, kimisi de mutlu günlerinde beraber olmak için davetiyelerini iletti.

Akşam bağlantısı daha kalabalıktı
Başkan Tütüncü, bu anı kaçıran vatandaşların talebi üzerine belediyede düzenlenen bir toplantı sonrasında aynı işlemi tekrarladı. Bu kez Tütüncü’nün imzaladığı takvimleri isteyenlerin sayısı da arttı. Akşam yapılan canlı yayını, paylaşımlarla birlikte yaklaşık 200 binden fazla kişi izledi.