Antalya’nın Manavgat ilçesinde Manavgat Yardımlaşma Platformu, şehitler için lokma tatlısı dağıttı.
Manavgat Yardımlaşma Platformu’nun organizasyonuyla, Güllük Ekmek Fırını’nın desteğiyle Cumhuriyet Meydanında şehitler için lokma tatlısı dağıtıldı. Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş, Manavgat Yardımlaşma Platformu Başkanı Suat Demirtraş ve platform üyelerinin katıldığı etkinliğe, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Manavgat Yardımlaşma Platformu Başkanı Suat Demirtaş, Platform olarak şehitlerin ruhu için lokma tatlısı dağıttıklarını belirterek, "İnşallah Allah kabul eder. Bu vesileyle de daha çok aileye ulaşabiliriz. Bizlere destek olan Manavgat Kaymakamımız Nazmi Günlü, Manavgat Belediye Başkanımız Şükrü Sözen, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Ahmet Boztaş ve hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
İnsanlara yardım etmek amacıyla kurdukları platformun kısa sürede büyüdüğünü ifade eden Demirtaş, "Platformumuz, çevremizde yaşayan insanların ihtiyaçlarını giderebilmek, onlara odun, yiyecek, giyecek, erzak, ayakkabı, yeri geldiğinde ilaç parası ve kira yardımı gibi konularda yardımcı olmaya çalışıyor. Kuruluşumuzun amacı sadece ve sadece insanlara yardım edebilmek" diye konuştu.