Lig de ve Avrupa’da kupa hedefi ile yola çıktıklarını anımsatan Oğuz, “Yeni sezona, yeni yönetim ile kupa hedefleri ile yola çıktık. Teknik ekibimizin istekleri doğrultusunda yönetim kurulumuzun da manevi destekleri ile çok sağlıklı bir kamp dönemi yaşadık. Tam bir aile ortamı yansıtan, birlik ve beraberlik içerisinde lige başladık. Lig de geride kalan 4 maçtan da galibiyetle ayrıldık. Bundan en önemlisi ise Yenimahalle galibiyeti idi. Bu galibiyet şampiyonluk yolunda çok önemli bir değer taşıyor.” dedi.

Ardeşen Taşranın Tek Temsilcisidir.
2008 yılında kurdukları kulüp modeli ile taşra’ya örnek bir yapı oluşturduklarını hatırlatan Oğuz, “Biz taşrayı en iyi şekilde temsil edecek ve örnek olacak demiştik. Netice itibari ile baktığımız da 1 Türkiye Kupası Şampiyonluğu, 1 Süper Kupa şampiyonluğu elde etmeyi başardık. Avrupa Kupalarında ise çok önemli başarılar elde ederek temsilciliğimizi tescillemiş

Bunu Yaparken, Herhangi Bir Kuruma Kambur Olmadık.
Bu başarılara ulaşırken, tam anlamıyla bir bölge takımı konumunda hareket ettiklerini söyleyen Oğuz, “Herkesten ve her kesimden destek alan takımımız bulunduğumuz coğrafyada ciddi bir aidiyet duygusu ile sahiplenildi. Ligdeki rakiplerimize baktığımız da % 80’inin Belediye destekli, Belediyespor kulüplerinden oluştuğunu görüyoruz. Biz Ardeşen GSK olarak başarının Belediyelere kambur olmadan da başarılabildiğini göstermenin sevincini, örnek olabilmenin haklı gururunu yaşıyoruz.” dedi.

Geniş Yönetim Yelpazesi
Bu yıl geniş bir yönetim yelpazesi ile daha geniş ve farklı kitlelere ulaşmayı hedeflediklerini ifade eden Oğuz, “Yeni yönetimimizle bundan sonraki süreçte çok daha önemli başarılara ulaşacağımıza inanıyorum. Her biri büyük bir aidiyet duygusuyla takımımıza sahip çıktı. İstanbul’da gerçekleştirdiğimiz kamp programında Yönetim Kurulu Üyemiz Av. İdris Efendioğlu bizleri en iyi şekilde ağırladı. Aynı şekilde, Ankara’daki kamp programımızda da Yönetim Kurulu Üyemiz Çetin Kanoğlu’da ayrı bir hassasiyetle takımımızı ağırladı. Bu bize çok büyük güç veriyor. Tüm kamuoyu nezdinde kendilerine çok teşekkür ediyorum.” dedi

Sırrımız: Başarıya Dost Olmak, Düşman Değil
Yola çıktıkları günden bu yada insanların güvenini almak ve insanları bir araya getirmek için mücadele ettiklerini ifade eden Oğuz, “İşlere kılıf bulmaya gerek yok. Bizim için en önemlisi başarıya dost olmak, düşman değil. Bazı kulüp ve yerel yöneticilerdeki hastalıklı düşünceleri derhal terk etmelerini öneriyorum. Bizler ülke gençliğini geleceğe hazırlanması için mücadele eden, bunun için de makro planlar yapan işlerimizin ilkleri arasına koyan bir çatı olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Yapılan tüm bu çalışmalar İnanan bir ekibin başarısıdır ve devam edecek bir öyküdür.” dedi.

Spor Bakanımıza Karşı Sorumluluğumuzun Bilincindeyiz
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’a özel teşekkür eden Başkan Oğuz, “Varlığını her daim yanımızda hissettiğimiz, bizlere maddi/manevi desteğini esirgemeyen sayın bakanımıza özellikle teşekkür etmek istiyorum. Bu anlam da Rize geneline baktığımızda sportif başarıların Rize’ye ve Bakanımıza yakışır düzeyde olmadığını ifade etmek istiyorum. Bu da bizlere ayrı bir sorumluluk yüklüyor. Bakanımıza karşı olan sorumluluğumuzun farkındayız ve bu sorumluluğu yerine getirmek için mücadele vereceğiz. Umuyorum ki, Bakanımıza vermiş olduğumuz kupa sözünü de yerine getireceğiz. ” dedi.