Hentbol Bayanlar süper ligi, Bayanlar Türkiye Kupası ve Avrupa Kupa Galipleri Kupasında mücadele edecek olan Ardeşen GSK, yeni sezon hazırlıklarını Erzurum Palandöken’de sürdürüyor.

 

Grand Erzurum Otel’de teknik direktör Hikmet Vurgun ve ekibi gözetiminde kampa giren bordo-beyazlılar dönüşümlü olarak günde 3 ila 2 idman gerçekleştiriyor. Kondisyon ağırlıklı süren kamp programında teknik-taktik çalışmalara da start verildi.

 

Sezonun en iddialı ekiplerinden biri olduklarını ifade eden Teknik Direktör Hikmet Vurgun, “Çok zorlu 3 ayrı kulvarda mücadele edeceğiz. Sezon çok uzun ve çok maçlı bir maraton. Bu zorlu maratonda ekibimizle birlikte en iyisini elde etmek için mücadele edeceğiz.” Dedi.

 

Geçen yıldan daha dinamik, daha alternatifli ve daha iyi bir kadro kurduklarını ifade eden Vurgun, “Yönetim Kurulumuza ve destek olanlara teşekkür ediyorum. Ligimiz Eylül ayının ikinci haftasında başlayacak. Yaklaşık 5 haftalık bir süremiz var. Bu sürede en iyi şekilde hazırlanıp, Rize’ye ve Ardeşen’e yakışır bir şekilde mücadele edip daha iyi sonuçlar almak istiyoruz. İlk hafta Ardeşen Tunca Vadisinde yer alan Dere Mezrada bir kamp süreci yaşadık. İkinci etapta ise daha zorlu bir kamp sürecini Erzurum da geçiriyoruz. Hafta başı kampımızı tamamlayıp, Ardeşen’e döneceğiz.” Dedi.

 

TÜRKİYE’NİN EN PRESTİJLİ TURNUVASINI YAPACAĞIZ.

 

Yeni sezon için gerekli olan tüm çalışmaları yaparak, eksiksiz girmeyi hedeflediklerini ifade eden Vurgun, “Ana sponsorumuz Çaykur’un büyük destekleri ile Ağustos ayının son haftasında Türkiye’nin en prestijli ve kapsamlı hazırlık turnuvasını, Türkiye’den ve Avrupa ülkelerinden gelecek olan çok sayıda takım ile Rize Merkez ve İlçelerde yapacağımız maçlarla gerçekleştireceğiz. Bu turnuva kapsamında hem takımımızın eksikliklerini görerek önlem alacağız, hem de İlimizin ve bölgemizin tanıtımına katkı sunacağız. Turnuvamızın detayları ile ilgili ayrıntılı açıklamayı yönetim kurulumuz hafta içerisinde yapacak.” İfadelerini kullandı.