Hentbol Bayanlar Süper Liginin 21. Haftasında Genç Uşakspor’u Ağırlayacak Olan Ardeşen Gençlikspor (GSK), Galip Gelmesi Halinde Normal Ligi Lider Tamamlamayı Garantileyecek.

Çok zor ve çekişmeli bir ligin artık sonlarına yaklaştıklarını ifade eden Ardeşen GSK Basın Sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, “Lig’de şampiyonluğa aday olan tüm takımlara karşı üstünlük sağlayarak liderliği elde ettik. Ligin bitimine 2 hafta kala liderliğimizi garantilemek istiyoruz. Bu yüzden 21 Şubat Pazar günü 17.00’da kendi saha ve seyircimiz önünde ağırlayacak olduğumuz Genç Uşakspor karşısında ele etmeyi istediğimiz galibiyet çok önem taşıyor. Zira bu maçı kazanırsak ligi lider bitirmeyi garantiliyoruz. Rakibimiz ligin yeni, etkili ve renkli ekiplerinden. Ligin üst sıralarında yer alıyorlar. Onların da hedefleri var. Dostça, kardeşçe bir mücadele içerisinde olacağız. Kazanırsak seyircimizle birlikte liderlik sevincini paylaşacağız.” Dedi.

Şampiyonluk İçin Lider Bitirmek Yetmiyor

Şampiyonluk için ligi lider bitirmenin yetmediğini ifade eden Zenginal, “Normal ligin ardından, ligi ilk 8 içerisinde bitirecek olan takımlar arasında bir Play-Off serisi oynanacak. Bu Play-Off serisinde maksimum 13 maç oynanması öngörülüyor. Ancak, bu seriler 8 maçta da bitebilir. İlk etapta ligi lider bitirip, play-oflara avantajlı bir şekilde bitirmek istiyoruz. Tüm halkımızı maça bekliyoruz.” Dedi.