Türkiye Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü deplasmanda karşılaşacağı Muratpaşa Bld. Spor maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Ligin ilk haftasında deplasmanda İzmir BŞB. Spor’u 25-16 mağlup eden Ardeşen GSK ligin ikinci haftasında ligin güçlü ekiplerinden Muratpaşa Bld. Spor ile yine deplasmanda karşılaşacak.

Maçın oynanacağı Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda son atrenmanını gerçekleştiren Ardeşen GSK maç saatini beklemeye başladı. Ardeşen GSK Antrenörü Ali İhsan Tekin antrenman sonrası yaptığı açıklamada, kendisi için çok özel bir maçın olacağını söyledi.

“BENİM İÇİN DUYGU YÜKLÜ MAÇ OLACAK”
İzmir’de zorlu bir maçın ardından galip bir şekilde Antalya’ya geldiklerini belirten Tekin “Antalya ve Muratpaşa benim yabancı olmadığım bir yer. 12 yıl Antalya’ya, bu 12 yılın 8 yılı da Muratpaşa da geçti. Rakip takımın antrenörü Birol Ünsal benim öz dayımdır. Birçok şeyi ondan öğrendim. Buralarda olmamda onun katkısı çok büyüktür. Ona karşı oynayacağım. Benim için çok duygu yüklü bir maç olacak.” dedi.

“KAZANAN TARAF BİZ OLACAĞIZ”
Hedeflerinin İzmir ve Antalya deplasmanlarından galip gelmek hedefinde olduklarını ve bunun ilkini gerçekleştirdiklerini söyleyen Tekin, “Muratpaşa maçında tek amacımız galip gelerek Ardeşen’e mutlu bir şekilde dönmek. Maç için gerekli önlemlerimizi aldık. Kazanan taraf inşallah biz olacağız.” İfadelerini kullandı.

“ARDEŞEN GSK SEYİRCİSİ ANTALYA’DA BİZİ YALNIZ BIRAKMAYACAKTIR”
Muratpaşa’da çalıştığı dönemlerde Ardeşen taraftarının bu salonda nasıl takımına destek olduğunu bildiğini dile getiren Ardeşen GSK Antrenörü Ali İhsan Tekin “Şimdi Ardeşen’in başındayım. Aynı taraftar coşkusunu yine görmek istiyoruz. 21 Eylül Çarşamba günü saat 17:00’de Süleyman Evcilmen Spor Salonu’na kendi ilçelerini, ilini ve bölgelerini temsilen herkesi bu maça bekliyoruz.” Şeklinde konuştu.