6702341Ardeşen GSK Basın Sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, Bayanlar Hentbol Avrupa Kupası Çeyrek Finalinde Polonya takımı Pogon Baltica Szczecin ile eşleştiklerini açıkladı.

Bugün Avrupa Hentbol Federasyonu’nun Genel Merkezi Viyana’da çekilen kura ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Zenginal, “Rakibimiz hentbol’un ekol ülkelerinden Polonya ve güçlü takımı Pogon Baltica Szczecin olarak belirlendi. Türk Hentbolüne ve Rize’mize hayırlı olsun. Tabi artık karşımızda kolay rakipler yoktu. Zor bir sürece girdiğimizin farkındaydık. Yeni rakibimizin de zor olduğunu biliyoruz. Ama Ardeşen olarak zorlukları aşabilecek güçte olduğumuzu da biliyoruz. Teknik ekibimiz şuan istişare halinde, rakibimizle ilgili genel değerlendirmeleri önümüzdeki süreçte Teknik Direktörümüz Hikmet Vurgun yapacaktır. Tekrardan hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Zenginal, rakip takım yöneticileri ile en kısa sürede ikili görüşmelere başlanacağını vurgulayarak, “Kura sonucuna göre İlk maç Ardeşen’de 8 Mart tarihinde oynanacak. İkinci maç ise 15 Mart’ta Polonya’da oynanacak. Ancak ikili görüşmeler neticesinde bazı değişiklikler yaşanabilir. Bekleyip göreceğiz.” Dedi.

Bu kupadaki diğer eşleşmeler ise şöyle:

DHC Sokol Poruba (Çek Cumhuriyeti) - Union Mios Biganos-Begles (Fransa)
WHC "KNJAZ MILOS" – Arandjelovac (Sırbistan) - HAC Handball (Fransa)
ZRK Naisa Nis (Sırbistan) - Galytchanka (Ukrayna)