Hentbol Bayanlar Avrupa Kupa Galipleri Kupasındaki Temsilcimiz Ardeşen Gençlikspor (GSK), Deplasman da İsveç Skuru IK Ekibine 30 – 25 Mağlup Oldu. 24 Ekim Cumartesi günü Ardeşen’de oynanacak olan Rövanş Maçında Ardeşen GSK’nın 6 Farkla maçı kazanması halinde turu geçecek. Rövanş Maçında elde edilecek 30–25 galibiyet maçı uzatmalara taşıyacak. 29-24’lük galibiyet ise Turu Ardeşen’e kazandıracak. 

İsveç’in Stockholm kentindeki Eriksdalshallen Arena da oynanan karşılaşmanın ilk yarısı da 22-14 konuk ekip üstünlüğünde tamamlanmıştı. 


Ardeşen GSK bu maçın rövanşını 24 Ekim Cumartesi günü Saat 19.00’da Ardeşen MYO’da oynayacak. 

Karşılaşma sonrası kısa bir açıklama yapan Ardeşen GSK Basın Sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, Ardeşen’de oynanacak olan maçın önemi bizim için çok önemli. Bu açıdan taraftarımızın her zamanki gücü ile takımlarına destek çıkmasını istiyoruz. Herkes tüm çevresini maça davet ederse baskılı bir ortam oluştururuz ve bu baskıyla takımımıza birlikte tur zaferi yaşatırız.” İfadelerini kullandı. 


Ardeşen Gençlikspor: Kristina Graovac (Kale), Jelena Pirsl (Kale), Tea Grubisic, Kübra Şen Yılmaz, Perihan Topaloğlu Acar, Tanja Vuckovic, Neslihan Yakupoğlu, Yaroslava Burlachenko, Duygu Sakallı, Nata Jankovic, Neslihan Çalışkan, Tamara Georgijev, Yuliya Andriychuk, Gamze Haşimoğlu, Olga Vaschuk 


Teknik Ekip: Hikmet Vurgun, Ali İhsan Tekin 

Skuru IK: Hana Daglund (Kale), Nathalie Fernandez Nilsson (Kale), Rebecca Nilsson (Kale), Ronja Westerlund, Sandra Wrede, Elin Hansson, Carin Strömberg, Julia Lönnborg, Kristin Nordström, Hedvig Owe, Emma Hawia Svensson, Linnea Claeson, Isabella Bengtsson, Jenny Södren, Lina Hawia Svensson, Emma Henryson, Johanna Hellgren, Hana Ahlen, Madeleine Östlund 


Teknik Ekip:Anders Skogang, Patrik Svarven, Tatti Henryson, Johan Östlund, Kjell Erwid