Ardeşen TSO yönetim kurulu  ve 2. meslek grubu üyeleri ile Ardeşen Belediye Çay Bahçesi’nde düzenlenen program kapsamında; odanın önceki dönemde gerçekleştirmiş olduğu çalışmalar, ileriki süreçte planlamış olduğu faaliyetler üyelere anlatıldı.  

Oda tarafından daha önce yapılan üye ziyaretleri, görüşmeler ve anketler kapsamında üyelerin, tüccarların, sanayicilerin ve girişimcilerin çokça dile getirdiği Orta Ölçekli Sanayi Sitesi üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Buna ek olarak; üyelerin odadan beklentilerini karşılamaya yönelik olarak Ardeşen TSO'nun düzenlemiş olduğu anket çalışması gerçekleştirildi.

Ardeşen TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, yaptığı konuşmada: "Meclis Başkanımız Muhammet Mustafa Hacısüleymanoğlu ve Meclis Kurulu Üyemiz; üyelerimizin, tüccar ve sanayicimizin korunması, bütün ihtiyaçlarının organize edilmiş bir merkezde karşılanması ve ilçemizin sürdürülebilir gelişimini hızlandırmak için orta ölçekli sanayi sitesine ihtiyaç duyulduğu, bu kapsamda gerekli proje çalışmaları ile birlikte Rize Valiliği, Ardeşen Kaymakamlığı, Ardeşen Belediye Başkanlığı ve üst kuruluşumuz TOBB nezdinde başvurularımızı yaptığımızı, siyasi parti temsilcileri ile Rize Milletvekillerimize de en kısa zamanda talebimizi ileteceğimizi ve süreci yakinen takip ediyoruz. Ardeşen TSO olarak, tüm meslek grupları için planladığımız ve ilkini gerçekleştirmiş olduğumuz İstişare ve Kahvaltı Programına katılan, fikirlerini ve görüşlerini bizlerle paylaşan tüm üyelerimize teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim" dedi.