Ardeşen Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, ciroda Türkiye 14.sü, Karadeniz Bölge 1.si olan Kaçkarlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu’yu tebrik etti.

Kaymakam Alibeyoğlu, Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen tören de, Kuyumcu’ya yapmış olduğu hizmet ve başarılarından dolayı teşekkür belgesi takdim etti.

Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya, Mahalle Muhtarları Dernek Başkanı Murtaza Özyanık, Köy Muhtarları Dernek Başkanı Maksut Çırakoğlu, Şoförler Cemiyeti Başkanı Barış Oğuz, Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı İbrahim Memoğlu, Köy Minibüsçüleri Kooperatifi Başkanı Kemal Yerebakan, 53-11 Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Sait Balcı ve Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Rıza Yanoğlu'nun katıldığı törende konuşan Alibeyoğlu, "Ticaret Odası Başkanı aynı zamanda İlçemizde bulunan Ciro'da Türkiye 14.sü Karadeniz Bölgesinde ise 1. olan Kaçkarlar İnşaatın Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu' ya yapmış olduğu hizmet ve başarılarından dolayı teşekkür ediyorum." dedi.
Kuyumcu'da gösterilen ilgi ve alakadan ötürü duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Kaymakam Alibeyoğlu'na ve katılımcılara teşekkür etti.