Yerel esnafın sorunlarının ve çözüm yollarının ele alındığı toplantıya; Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu, Hopa TSO Başkanı Osman Akyürek, Ardeşen Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Tahsin Bekir Yazıcı, Ardeşen TSO Meclis Üyeleri Ali Tektaş ve Dursun Çepoğlu, Hopa TSO Meclis Üyesi Hasan Durmuş, Çayeli TSO Meclis Üyesi Süleyman Öztürk ve Rize ve Artvin’den gelen esnaf ve tüccarlarımız katılım sağladı.

Gerçekleştirilen toplantı sırasında; tüccar ve esnaflarımızın mevcut durumu, sektörde yaşanan gelişmeler, sorunların tespiti ve bunların çözümü noktasında oluşturulacak stratejiler, bölgesel ekonomik gelişmeler ile ilgili konularda istişarelerde bulunuldu.

Toplantıya katılım sağlayan tüccar ve esnaflarımız tek tek söz alarak, işletmelerinde yaşanan sorunlar hakkında bilgi verdi.

Birlik ve beraberliğin önemine değinilen toplantıda, Rize ve Artvin’de ki yerel yönetimler, tüm kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliği çerçevesinde çalışmaların yürütülmesi gerektiğine vurgu yapıldı.