Ardeşen Nene Hatun Anaokulu Öğrencileri tarafından yıl boyunca okul içinde yapılan etkinlikler ve özellikle “Telefonu Bırak, Bana Sarıl, Seni Seviyorum de Fotoğraf Sergisi” kapsamında öğrencilerin eve beyinleriyle ev ve yaşam ortamlarıyla ilgili en güzel fotoğraflarıyla oluşturulan sergi katılımcılar tarafından ilgiyle gezildi.

Okulun yıl boyunca yaptığı etkinlik materyallerinin bulunduğu sergi İlçe Kaymakamı Emrah Yılmaz, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Reşat Yazar, MHP Ardeşen İlçe Başkanı Serkan Esirgemez, Daire Müdürleri, Okul Müdürleri ve davetlilerin katılımıyla açıldı.

Sergi açılışı sonrası konuklar yıl boyu yapılan etkinliklerde ortaya çıkan güzel işleri gezerken ilgi odağı öğrencilerin anne ve babalarıyla birlikte çekildiği özel fotolar oldu.

Başkan Gültekin Açılışla ilgili; “Günümüzde teknolojiyi daha faydalı nasıl kullanmalıyız sorusuna en güzel yanıtı veren Nene Hatun Anaokulumuzun sevimli ve becerikli öğrencileri, bu anlamda düzenledikleri “Okul Öncesi Etkinlik Sergisi ve Telefonu Bırak, Bana Sarıl, Seni Seviyorum de Fotoğraf Sergisi” ile farkındalık yarattı.

Bu güzel projenin hayat bulmasında emeği olan başta Okul Müdürüm Uğur ceritoğlu’nu, Öğretmenlerimizi, velileri ve elbette öğrencilerimizi cani gönülden tebrik ederim.” Diye konuştu.