Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin 30 Mart seçimlerin hemen ardından kolları sıvayarak çalışmalara hız vermiş ve ilçede sahil aile çay bahçesi, yöresel yemekler sofrası, cami terminal, derin deşarj ve Ardeşen gençlik parkı gibi mega projelerin hayat bulmasına ön ayak oldu.

Çalışkan başkan Gültekin her hafta gelenek haline getirdiği esnaf ziyaretlerini de aralıksız sürdürmekte. Belediye meclis üyeleriyle birlikte cadde cadde sokak sokak her esnafın kapısını çalarak hal ve hatırlarını sorup varsa sıkıntılarını dinliyor.

Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin esnaf ziyaretleriyle ilgili şunlara değindi; Her hafta gelenek haline gelen esnaf ziyaretlerimiz bugün, Cumhuriyet caddesi, eski pazaryeri, Çarşıbaşı mevkii, Hürriyet caddesi ve Atatürk caddesinde sürdürmekteyiz. Belediye Meclis üyelerim Yunus ÖNKİBAR, Muhammet ÖZYURT, Saniye ER, Serap Duygu TOPALOĞLU ve Cihan TERBIYIK ile birlikte ilçemizin çalışkan insanlarını iş yerlerinde ziyaret edip varsa dertlerini dinleyerek hal ve hatırlarını sorduk. Esnafımız; Her zaman olduğu gibi, güler yüzlü, içten ve samimi karşılamalarıyla bizleri ağırladılar. Tüm esnafımıza yeniden hayırlı be bol bereketli kazançlar dilerim. Diye konuştu.

Ziyaretler esnasında esnafın başkan Gültekin ve heyete sıcak ve samimi tavırları dikkatlerden kaçmadı.