Ardeşen Belediyesi tarafından verilen bu yılki iftar yemeğine Belediye çalışanlarının yanı sıra Ardeşen eski Belediye Başkanı, Milletvekilleri ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın katılımıyla tamamlandı.

Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin verilen İftar yemeğinde yaptığı konuşmada geleneksel hale gelen iftar programında Belediye çalışanlarına bir de müjde verdi.

Başkan Gültekin Her Bayramda tüm çalışanlara hediye çeki ve her ay Belediye bünyesinde çalışan ve performanslarıyla öne çıkan personele maaş ikramiyesi verileceğini belirtti.

Ardeşen Sahil Çay Bahçesinde verilen İftar yemeğinde uzun yıllar Ardeşen Belediyesi bünyesinde çalışan ve emekliliği gelen Belediye Satın alma müdürlüğünde görev yapan Cemal Kahveci ve Fen İşleri bünyesinde hizmet veren Yaşar Birinci emeklilik nedeniyle plaketle ödüllendirildi.

İftar programına; Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Rize Eski Milletvekili Avni Kabaoğlu,

Ardeşen Eski Belediye Başkanı Mümtaz Sinan, AK Parti Ardeşen İlçe Başkanı Avni Kahya, İller Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Yerebakan, İl Genel Meclisi Başkan vekili Zekeriya Bozkan, Belediye Meclis Üyeleri, 24 Haziran Seçimleri için Rize'den AK Parti Milletvekili Sürecinde Aday Adayı olan S. Rauf Oğuz, Birim Müdürleri ve Belediye çalışanları katıldı.