Sportif alanda öncü ilçe olan Ardeşen’de, geçen yıl 55 takım ve 220 sporcunun katılımı ile muhteşem bir organizasyona dönüşen, ülke çapında adından söz ettirmeyi başaran Ardeşen Streetball (Sokak Basketbolu) turnuvasına bu yıl da üst düzey katılım bekleniyor. Tertip komitesi, yoğun talep üzerine bu yılki turnuva’ya bayanlar kategorisinin de ekledi.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Organizasyon Komitesi Başkanı Salih Navdar, Bu yıl ikincisini düzenleyecekleri turnuvanın artık geleneksel bir hal aldığını ifade ederek, “Spor gönüllüsü olan Ardeşen Belediye Başkanı Sayın Hakan Gültekin’in önderliğinde gerçekleştirdiğimiz organizasyona bu yıl da yoğun bir katılım bekliyoruz. Başkanımızın zaten spor ve sporcu adına verdiği desteği herkes ve her kesim biliyor. Bu organizasyonun gerçekleşmesinde de en büyük pay sahibi kuruluş Ardeşen Belediyesidir.” Dedi.

Navdar, katılım şartlarını şu şekilde sıraladı;

Katılım Şartı; 3x3 olarak oynanan oyun 3 asıl 1 yedek olmak üzere, takımın adını, takım kaptanının adı soyadı, diğer sporcuların adı soyadı yazıp, hangi şehirden katıldığını yazman yeterli olup aşağıda belirtilen adreslerde başvurular yapılacaktır.

Kategoriler:

Bayanlar : ( Yaş sınırlaması yok)

Yıldız Erkekler: ( 2000 ve Sonrası)

Genç Erkekler : 1982-1999 doğumlular

Büyük Erkekler : 1981 ve öncesi doğumlular

Olmak üzere 4 farklı kategoride yarışma düzenlenecektir.

Bu yıl hedeflenen takım sayısının 80 ile 100 takım büyük bir organizasyon gerçekleştirilmeye yönelik her türlü çalışmalara şimdiden başlanmış durumda..

10 bin lira para ödüllü turnuvaya Başvuru tarihi 04 Temmuz 2016 günü başlayıp 1 Ağustos 2016 da son bulacaktır. Müsabakalar 5 Ağustos günü saat 16:30 da Ardeşen Sahil Gençlik Parkında başlayıp 7 Ağustos günü Final programıyla son bulacaktır.

Turnuvalara Başvurular şahsen ya da mail ortamından da yapılabilmektedir.

Şahsen başvuracaklar için;

Takımlar 3+1 kişiden oluşur. Takımının adını, takım kaptanını, ve diğer katılımcıları adı soyadı iletişim numaralarını ve nereden katıldıklarını, Hangi kategoride mücadeedeceğini yazın Ardeşen Belediyesinin Beyaz Masa Ofisine teslim edebilirsiniz.

Mail yoluyla başvuru yapacaksanız; [email protected] adresine yukarıdaki bilgilerini yaz gönder. Önemli not; Mail yoluyla yapılan başvurularda admin tarafından “ kaydınız başarıyla alınmıştır” cevap yazısı geldiğinden emin olun.

İstanbul, Ordu, Samsun , Giresun, Trabzon, Artvin den yoğun katılımcıların olması beklenen turnuvaya başvuru için acele edin. Turnuvalara başvurmak tamamen ücretsizdir. Rize Merkez ve Arhaviden gelecek sporcular için dönüşler için ücretsiz araç sağlanacak. Uzak illerden gelecekler içinde ücretsiz konaklama imkanı sağlanacaktır.

Her türlü bilgi için ;

Salih NAVDAR Hamza DERECİ

05544719227 0544 715 12 47