Yapılan açıklamada "

Salgın sürecinden dolayı Öğretmenevi’nde kalan sağlıkçılarımızın yiyecek ihtiyaçları Belediyemiz tarafından karşılanmaktadır.

Ayrıca Sağlık çalışanlarının ulaşım hizmetlerini sorunsuz sağlamaları için, bir adet minibüs ve 1 adet binek araç tahsis edilmiştir.

Sağlık kuruluşlarından gelen bütün taleplere anında cevap verilmekte ve yardımcı olunmaktadır.

Belediyemiz ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz işbirliğinde vatandaşlarımıza ücretsiz dağıtılması için maske üretimine başladık.

Ardeşen Belediyesi tarafından hijyen tedbirleri kapsamında Koronavirüs ile mücadele süresi boyunca su abonelerimizin fatura borçlarından dolayı herhangi bir kesinti yapılmayacaktır.

Kartlı su kullanılan saatlerde avans kredi limitini 3 metreküpten 30 metre küpe çıkartarak vatandaşlarımızın mağdur olmalarını önledik.

Göreve geldiğimiz günden bu yana su borcu bulunan hiçbir abonemize borçlarından dolayı su kesintisi yapılmamıştır.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında mağdur olan ailelerin su faturaları Ak Parti Belediye Meclis Gurubu ve Belediyede çalışan gönüllüler tarafından karşılanacak.

Belediyemiz salgın süresi boyunca mağdur olan kiracılarından kıra almamayı taahhüt etmiştir.

Belediyemizin öncülük ettiği kıra yardımına Başkanımız da katılarak mülklerinde bulunan kiracılarından kira almayacağını kamuoyuna deklere etti.

Belediyemizin virüs salgınına karşı verdiği mücadele ortadır.

Takdir edilmeyi beklemiyoruz, bu bizim halkımıza karşı sorumluğumuz ve görevimiz, lakın ilk günden bugüne kadar özverili bir şekilde çalışan mesai arkadaşlarımızın emeklerine de gölge düşürmeyin.

Ardeşen Belediyesi olarak bizler sorumluğumuzun farkında ve bilincindeyiz.

Belediyemizin Meclisinde temsil hakkı bulunanların, birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan şu günlerde muhalefet duygusuyla hareket etmelerine, Belediyenin yerine getirdiği ve getirmeyi taahhüt ettiği hizmetlerden bihaber olup topluma şirin görünmeye çalışmalarına anlam veremiyor, onları kamuoyunun takdirine bırakıyoruz." denildi.