Ardeşen Belediyesi Zabıta Müdürlüğünün ihtiyaçlarını karşılamak üzere personel istihdamı planlanan münhal Zabıta Memuru kadrolarına (lisans düzeyi) yönelik olarak Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre üç personel alımı yapıldı.

Ardeşen Belediyesi 9. derece zabıta memuru asıl kadrosu

Adı Soyadı: Başarı Puanı:

1-Hamza Yaroğlu Asıl-91

2-Hüseyin Özkan Aytemiz Asıl-90,05

3-Kemal Nizamoğlu Asıl-89,9

Ardeşen Belediyesi 9. derece zabıta memuru yedek kadrosu

Adı Soyadı: Başarı Puanı:

1-İbrahim Öztabak Yedek-89,29

2-Yunus Emre Sarıahmet Yedek-89,08

3-Yusuf İbiş Yedek-86,4

Ardeşen Belediyesinden yapılan açıklama şöyle: Başkanlığımız Zabıta Müdürlüğünün ihtiyaçlarını karşılamak üzere personel istihdamı planlanan münhal Zabıta Memuru kadrolarına (lisans düzeyi) yönelik olarak Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre 26/11/2018 - 30/11/2018 tarihleri arasında adaylar başvurularını yapmış ve KPSS puanlarına göre yapılan sıralama sonrasında Zabıta Memuru adayları 24/12/2018 tarihinde sözlü sınava alınmıştır.

11/4/2007 tarihli ve 26490 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde yapılan değerlendirme sonrasında asıl listede başarılı olan adaylardan istenilen atamaya esas teşkil edecek belgeler aşağıdaki gibidir.

Genel Belgeler:

1- Adli Sicil ve Arşiv Kaydının Bulunmadığına Dair Belge.

2- Askerlik Durum / Terhis Belgesi (1 sayfa)

3- Sağlık Kurulu Raporu ( Tam Teşekküllü Devlet Hastanesinden)

4- 5 Adet Biyometrik fotoğraf (Son 6 Ay İçinde Çekilmiş)

5- Lise ve Lisans diploması Aslı veya Noter Tasdikli Örneği

6- Varsa Lisansüstü öğrenim belgesi

7- Nüfus Cüzdan Aslı ve Fotokopisi.

8- Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırma Formu.

Özel Belgeler:

1. Öğrenim durumu itibariyle lisans düzeyinden yerleştirilen adaylardan, varsa ortaöğrenimi normal öğrenim süresinden fazla (hazırlık sınıfı) okuyarak bitirenlerin diplomasının aslı ve Kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi (1 adet)

2. Öğrenim durumu itibariyle lisans düzeyinden yerleştirilen adaylardan, varsa lisansüstü öğrenim bitirenlerin diplomasının aslı ve Kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi (1 adet)

3. Daha önce bir şekilde (399 SKHK, 657/4-B, Vekil Memurluk vb.) Emekli Sicil Numarası alan adaylar bu durumu dilekçelerinde belirtmelidirler.

4. Daha önce kamu kurumlarında çalışılmış veya halen çalışılıyor ise çalıştığını gösterir hizmet belgesi

Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde yapılacak tahkikat için adayların; anne, baba, eş, kardeş ve 18 yaşından büyük çocuklarının T.C. Kimlik Numaraları ile ikametgâh adreslerini ve varsa ad/soyad değişikliklerine dair belgelerini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Kurumumuza yerleşen adaylardan halen askerlik hizmetini ifa etmekte olanların askerde olduklarına dair belgeyi ek olarak sundukları bir dilekçeyi kayıtlı posta yoluyla Başkanlığımıza ulaştıracaklardır. Bu durumda olanların terhislerini müteakip atanmasına esas evraklarını tamamlayarak bir ay içerisinde ayrıca müracaat etmeleri gerekmektedir.

B – BELGE TESLİMİ

Adayların, atamaya esas teşkil edecek belgelerini açık adreslerini gösteren dilekçelerine eklemek suretiyle 28 Ocak 2019 – 01 Şubat 2019 tarihleri arasında (sadece iş günlerinde) Merkez Mahallesi Atatürk Cad. Belediye Hizmet Binası No:126/1 adresinde bulunan Ardeşen Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne (3. kat) elden teslim etmeleri gerekmektedir. Askerlik hizmetini ifa edenler hariç olmak üzere posta yoluyla yapılacak müracaatlar kabul edilmeyecektir.

C – DEĞERLENDİRME

Adayların göreve başlatılmaları için yapılacak güvenlik soruşturmasının sonuçları beklenecektir. Yapılan soruşturma sonucunun müspet olması halinde adaylara bilahare bilgi verilecektir.

Asıl başarı listesinde yer alan adaylar süresi içinde başvurmaz veya görevlerine başlamalarına engel bir durum tespit edilirse bu adayların yerine yedek başarı listesindeki adaylar sırasıyla çağırılacaktır.

Adayların gerçeğe aykırı veya eksik beyanda bulunduğunun sonradan tespit edilmesi halinde, ataması yapılsa dahi bütün işlemleri iptal edilecektir. Aday bu konuda hiçbir hak iddia etmeyeceğini kabul ve taahhüt eder. Ayrıca ilgililer hakkında Türk Ceza Kanunu’nun hükümleri uygulanmak üzere Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulacaktır.