Ardeşen Belediyesi Fatih Mahallesi pazar yeri ve eski balıkhane mevkiinde yapımı planlanan terminal ve Cami Projesi belediye başkanı Hakan GÜLTEKİN tarafından start verildi. 

Ardeşen Belediye Başkanımız Hakan GÜLTEKİN ve belediye personellerinden başkan yardımcılarından İbrahim YILDIRTAN ve Mustafa ÖN, Belediye Yazı İşleri Müdürü Mecit MORAL’la birlikte Trabzon’dan gelen teknik heyetle beraber projenin uygulanacağı alanda yerinde incelemelerde bulundu. 



Ardeşen Belediye Başkanımız Hakan GÜLTEKİN belediyenin basın birimine yaptığı açıklamada; “Daha önce kentsel yenileme projesi kapsamında yıkımı gerçekleşen alanda ilçenin ihtiyacı olan yeni terminal, cami, Dolana Deresi köprü geçişi,  bağlantı yolu ve park gibi bir çok sosyal donatılarında yer alacağı mega proje için bu gün arazi çalışmasına başladık. Bu projeyle ilgili Trabzon’dan önemli bir teknik heyetle çalışıyoruz. Ardeşen kentsel yenileme çalışmalarıyla bambaşka bir çehreye kavuştuğunu hep birlikte gözlemleyeceğiz. Bu projenin kısa bir zamanda tamama hedefindeyiz. Şimdilik bu çalışmamızın Ardeşen için hayırlı olmasını diliyorum.” ifadesinde bulundu.