Her yıl geleneksel olarak düzenlenen hamsi şöleniyle ile ilgili AK Parti Ardeşen Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Kumbasar şunları kaydetti.

Her yıl Ardeşen ilçemizde AK Parti gençlik kolları olarak bu etkinliği tertip etmekteyiz. Öncelikli amacımız ÜNİAK üyesi üniversiteli öğrencelerimizle, tüm üniversiteli gençlerimizi tanıştırarak pekiştirmek. Bu anlamda ilçemizin önde gelenleriyle de bir araya gelerek etkinliklerimiz, çalışmalarımız ve yeni projelerimiz hakkında da bilgiler vermekteyiz. Bu günkü etkinliğimize icabet eden başta Ardeşen Kaymakamımız Emrah Yılmaz beye, Ardeşen Belediye Başkanımız Hakan Gültekin beye, Tunca Belediye Başkanım Ahmet Naci Aytemiz beye, Ardeşen Fakülte ve Yüksek Okul Yetkililerine, İlçe Emniyet müdürüme, İlçe Jandarma Karakol komutanıma, Daire amir ve müdürlerime, Belediye Meclis üyelerimiz ve tüm katılım gösteren her kese sonsuz teşekkürlerimi şükranlarımı iletirim. Diye konuştu.

Her yıl geleneksel olarak tertip edilen Hamsi Şölenine İlçe Kaymakamı Emrah Yılmaz, İlçe Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz, AK Parti Ardeşen Gençlik Kolları Başkanım Hüseyin Kumbasar, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Erdoğan, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Cemal Geyik, Ardeşen Turizm Fakültesi ve Meslek Yüksek Okulu yönetimi, Daire Müdürleri, Kurum Amirleri, STK temsilcileri ve öğrenciler katıldı.