Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin 30 Mart 2014 tarihinde başladığı görevinin ardından 4 yılı devirirken, mega projelerle adeta ilçenin de çehresini değiştirdi.

2014 Yerel seçimler sonrası çoğu belediye seçim vaatlerini yerine getirememekten yakınırken Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin vaat edilmeyen birçok projeye de el atarak hizmet noktasında ilçeye yeni yatırımlar kazandırdı.

Gültekin seçimlerde vadettiği tüm projeleri hayata geçirirken Borçlu bir Belediye aldık ve biz hem borç ödedik hem personelimizin maaşını aksatmadık hem de ilçemize mega yatırımlar kazandırdık ifadelerini kulandı.

İlçeye bağlı tüm mahalle yollarının genişletilip betonlandığını belirten Başkan Gültekin güzergah noktasında yoğun bölgelere de sıcak asfalt çalışmalarımız sürmekte diye konuştu.

Başkan Gültekin çalışmalarla ilgili şunları kaydetti; “İlçemizin önemli güzergâh noktalarından olan Elmalık, Işıklı ve Yeni Mahalle yolları, Fatih ve Deniz mahallemizin ise sahil geçişindeki yol genişleme ve alt yapı yenileme çalışmalarımızı bitirip finişer vasıtasıyla daha hızlı ve profesyonel ekiple sıcak asfalt kaplama işlemine devam etmekteyiz.

Öte yandan öncelik sırasına göre listelediğimiz ihtiyaçlı mahallelerimizin de yolları sıcak asfaltla kaplanacak. Bu anlamda Belediyemizin çalışmalarının aksamadan ilerlemesinde katkıları olan Muhtarlarımıza, Belediyemiz ve yüklenici firma çalışanlarına kolaylıklar diliyorum.” Dedi.