Yurt genelinde olduğu gibi Rize ve ilçelerinde de yeni bir eğitim yılına başlamanın heyecanı içerisinde olan öğretmen ve öğrenciler 17 Eylül Pazartesi itibariyle ilk ders zilinin çalmasıyla 2018-2019 eğitim öğretim yılına start vermiş oldular.

Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının başlaması münasebetiyle Ardeşen İlçesine bağlı okulları ziyaret etmeye devam ediyor.

Başkan Gültekin ve beraberinde Belediye Meclis üyeleriyle birlikte Işıklı 60.yıl İlköğretim, Işıklı Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi, Mesut Karaoğlu İlkokulu ve Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Orta Okulumuzu ziyaret etti.

Ziyaretler sonrası Başkan Gültekin; “Bilindiği gibi millet olarak vatanına, bayrağına ve devletine canı pahasına sahip çıkan bir ecdadın nesliyiz. Güçlü bir Türkiye için geleceğimiz olan çocuklarımızı iyi yetiştirip, kararlı adımlarla, yerli ve milli üretime fırsat verip imkân sağlamalıyız.

Bu anlamda bugün Belediye Meclis Üyelerim Mahmut ÖZYANIK, Saniye ER ve Serap Duydu TOPALOĞLU ile Işıklı 60.yıl İlköğretim, Işıklı Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi, Mesut Karaoğlu İlkokulu ve Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Orta Okulumuzu ziyaret ederek; Milli Şuurla donanacak yeni nesilleri yetiştiren kıymetli öğretmenlerimizi ziyaret ederek 29018-2019 eğitim öğretim yılını tebrik edip başarı dileklerimizi ilettik.” Diye konuştu.