Toplam maliyeti 15000tl yi bulan kayıp anahtarların içinde lüks otomobillere ait anahtarlarda mevcut. İnsanoğlu yaşam telaşında bazen unutkan, bazen de dikkatsiz olabiliyor. Bunun üzerine bir de duyarsızlık eklenince, ortaya; haberimizde olduğu gibi maddi noktada kendisine fatura çıkarıyor.

Bu anlamda, Ardeşen Belediyesi Zabıta müdürlüğü kayıp eşya bürosu son bir yıl içerisinde kendilerine ulaşan kayıp anahtar dosyasının kabarık olduğunun altını çizerken. Bulunarak zabıta müdürlüğüne getirilen anahtarların vatandaşın bütçesine toplam 15 bin tl civarında bir maliyet yansıttığının altını çizen Zabıta ekipleri “Belediyemiz hoparlörlerinden kayıp ilanlarımızı sıklıkla yapmamıza rağmen maalesef eşyasını kaybeden vatandaşlarımız bizlere müracaat etmiyorlar” diye konuştu.

Mesken ve işyeri anahtarının yanı sıra araç anahtarının yoğunlukta olduğu kayıp eşyalarla ilgili vatandaşların duyarlı olmayışından yakınan ekipler Belediyemiz giriş katında bulunan Zabıta Müdürlüğü ne mesai saatleri içinde uğramalarını istedi.