Rize Muhtarlar Federasyonu tarafından İl genelindeki idarecilerle daha sık bir araya gelebilmek için başlatılan ziyaretlerin 5.si Ardeşen ilçesinde tamamlandı.

Rize Muhtaralar Federasyonu Başkanı Mustafa Erbaş, Ardeşen Belediye Meclis Üyesi Yunus Önkibar, Rize Muhtarlar Federasyonu Teşkilat Başkanı Murtaza Özyanık, Ardeşen Mahalle Muhtarlar Dernek Başkanı Şükrü Ergün ve Ardeşen Köy Muhtarlar Dernek Başkanı Maksut Çırakoğlu’nun organize ettiği ziyaret kapsamında Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz ve Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin makamlarında ziyaret edildi.

Rize Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Erbaş, Rize Muhtarlar Federasyonu Teşkilat Başkanı Murtaza Özyanık, Ardeşen Mahalle Muhtarlar Dernek Başkanı Şükrü Ergün, Ardeşen Köy Muhtarlar Dernek Başkanı Maksut Çırakoğlu, Pazar Muhtarlar Dernek Başkanı Ali Rıza Avacı, Fındıklı Muhtarlar Dernek Başkanı Sabri Alper, Çayeli Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Ali Şark, Derepazarı Muhtarlar Dernek Başkanı Hamza Akgün, Güneysu Dernek Başkanı Abdullah Demirtaş, İkiz Dere Muhtarlar Dernek Başkanı Remzi Güzel ve muhtarlardan oluşan heyet ilk etapta Ardeşen ilçe Kaymakamı Emrah Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Heyet daha sonra Kaymakamlık toplantı salonunda Kaymakam Yılmaz ve daire müdürleriyle bir araya geldi.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından federasyon ve dernek başkanları ve muhtarlar Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin’i makamında ziyaret etti. Kalabalık heyet daha sonra Belediye konferans salonundaki toplantıda bir araya geldi.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan toplantıda Ardeşen Belediye Meclis Üyesi Yunus Önkibar, Çayeli Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Ali Şark, Rize Muhtarlar Federasyon Başkanı Mustafa Erbaş ve Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin birer konuşma yaptı. Program çıkışı katılımcılara ilçeye yapılan yatırımların ve belediye çalışmalarının konu edildiği “Üç Yıla Sığdırdıklarımız” isimli Belediye dergisi dağıtıldı.

Heyet daha sonra; Ardeşen Belediyesi Tarafından geçtiğimiz yıl hizmete açılan ve bölge insanının yöresel yaşantısını A dan Z ye içerik olarak barındıran, Ardeşen Belediyesi Ahmet Hamdi Yazıcı Etnografya Müzesini gezdi. Ziyaret, Ardeşen Belediyesi yöresel yemekler sofrasında verilen yemek ikramı ile son buldu.