AK Parti Artvin İl Başkanı Şenol Alpaslan, düzenlediği basın toplantısında il başkanlığı görevini bıraktığını açıkladı. İl başkanlığı binasında gerçekleşen toplantıda açıklama yapan Alpaslan içinde bulunduğu ekonomik durum nedeniyle başlayacak kongre sürecinede zaman ayıramayacağını” belirterek “il başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

 Alpaslanı,” Ak parti il başkanlığı görevimden, içinde bulunduğum ekonomik durum nedeniyle zaman ayıramayacak olmamdan dolayı ve kongre sürecimizi başlaması ve yeni görev alacak arkadaşlarımızın önünü açmak adına ayrılmak isteğimi genel merkezimize iletmiştim. Olurlarının almak suretiyle bugün itibariyle il başkanlığı görevimden ayrılıyorum” dedi.


Alpaslan konuşmasını şu ifadelerle tamamladı" Bundan sonra da davamızın bir neferi olarak, sayın Cumhurbaşkanımızın emrinde çalışmaya, davamıza ve partimize hizmet etmeye devam edeceğimin bilinmesini ister, teşkilatımızın her kademesinde görev yapmış ve yapmakta olan tüm kardeşlerime, Ak Partimize gönül vermiş bütün hemşerilerime bana olan teveccühlerinden dolayı teşekkürlerimi iletiyor, saygı, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum”