Borçka Kaymakamı Ertuğrul Örnek, Köylere Hizmet Götürme Birliğine ait bölümündeki karate sporcularını Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Memiş Türk ve Şehit Savaş Gedik Lisesi Karate Spor Kulübü Başkanı Sedat Yıldırım eşliğinde ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Artvin Karate İl Temsilcisi Şirin Ali Öz, “7-9 Ocak 2016 tarihinde Kocaeli İli Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonunda Türkiye Ümit, Genç ve 21 yaş altı Karate Şampiyonası için Artvin ilimizi temsilen 1997 doğumlu 75 kilogramda Murat Öz, 2001 doğumlu 52 kilogramda Abdulkadir Tataroğlu, 2001 doğumlu +54 kilogramda İrem Yıldırım müsabakalara katılacaktır” dedi.
Borçka Kaymakamı Ertuğrul Örnek ise, “Biz sizlerin başarılarıyla gurur duyuyoruz. Spordaki başarılarınız derslerinize de yansımıştır umarım. Bunca imkansızlıklar içerisinde gerek yurt içi gerekse yurt dışı müsabakalarda almış olduğunuz sonuçlar bizleri son derece gururlandırıyor. Borçka gençliğinin yarını için umut ve gurur kaynağısınız. Elde etmiş olduğunuz bu başarılara bir yenilerini de inşallah eklersiniz. Sizler Artvin ilimizin başarılı neferlerisiniz” diye konuştu.
Antrenmandaki karate sporcuları Borçka Kaymakamı Ertuğrul Örnek’ten Karate Spor branşında kullanılmak üzere eldiven, ayaklık, seremoni eşofmanı talebinde bulunduktan sonra ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileterek, toplu halde fotoğraf çekildiler.