Trabzon’dan Ardahan’a gitmekte olan şoför, Tır’ını parkettiği alandaki yolun çökmesi sonucu canını zor kurtardı.
Artvin Merkez Köprübaşı mevkiinde gece Tırını park ederek içinde uyuyan şoför, sabah büyük bir korkuyla uyandı. Talihsiz şoförün Tırını park ettiği yolun altı boşalınca Tır büyük bir gürültü ile yan yatarken, şoför son anda Çoruh’a düşmekten kurtuldu.
Edinilen bilgiye göre, Sezgin Şahin yönetimindeki 61 K 5831 plakalı Tır, Trabzon’dan Ardahan’a un götürüyordu. Gecenin geç saatleri olması dolayısıyla Artvin Merkez’de Köprübaşında yol kenarına aracını park etti. Sabah saatlerinde büyük bir sarsıntıyla uyanan şoför Şahin, Çoruh’a doğru kaymakta olan aracını kurtarmak için büyük bir mücadele verdi. Yol kenarında bulunan korkulukların direklerine takılan Tır Çoruh’a düşmezken, olay yerine gelen trafik polisleri hemen olay yerinde güvenlik önlemleri alarak kaza yaşanmasının da önüne geçti.
Şoför Sezgin Şahin, “20 yıldır arabamı buraya park ederim. Sürekli kullandığım bir park yeri. Sonradan bu bölgede genişletme yapılmıştı. Biz de yine aynı yere park ediyorduk. Gece aracımı park edip dinlenmeye geçtim. Sabah bir sarsıntı ile uyandım. Baktım aracım Çoruh’a doğru kayıyor, aracın kafasını kurtarmaya çalıştım ama olmadı. Allah’tan korkuluklar vardı da aracımız Çoruh’a düşmedi. Büyük bir korku yaşadım. Deprem mi oldu diye düşündüm. Sonra baktım ki deprem olmamış, arabamın altı çökmüş. Hava iyice açılınca da gördüm ki, park yaptıkları yerin altı tamamen boşmuş. Bu devirde böyle bir şey yapılabilir mi? Bu nasıl park yeriymiş. Bu nasıl inşaat.Şimdi ben kaza mı yapmış oldum. Benim zararımı kim karşılayacak” dedi.