Okmeydanı’nda 2 polisin bir grup tarafından darp edilerek linç edildiği ihbarı, polisi alarma geçirdi. Polislerin, bir karakola sığındıkları öğrenildi.
Polis telsizlerinden geçen anonslara göre olay, Okmeydanı Şark Kahvesi’nde bulunan Mithatpaşa Caddesi’nde yaşandı. İddiaya göre, bir görev için bölgede bulunan sivil polislerin, caddedeki bazı şüpheli kişilerce tarafından darp edildiği belirtildi. Vatandaşların ihbarı üzerine emniyet telsizlerinden geçen anonslar, polis kuvvetlerini harekete geçirdi. Polis telsizlerinden arka arkaya yapılan anonsların ardından bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Bölgeyi kuşatan polisler arama yaparken, cadde üzerindeki bir peynirci dükkanına sığınan polislerin, daha sonra olay yerinden geçen bir vatandaşın aracına binerek şahısların elinden kurtulduğu ve Çağlayan Polis Merkezi’ne sığındıkları öğrenildi.
Kimliği belirsiz kişilerce darba uğrayarak linç edilmek istenen polisler polis merkezinde olaya ilişkin ifade verdi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma ise sürüyor.