Gaziosmanpaşa’da çatısından girdikleri bir işyerinden 52 adet diz üstü bilgisayar ile çeşitli elektronik eşya çalan hırsızlar önce güvenlik kamerasına ardından da polise yakalandı. Hırsızların daha önce de yaklaşık 15 bin değerinde kadın saçı çaldığı öğrenildi.
Olay, 7 Mart’ta Gaziosmanpaş Bağlarbaşı Caddesi üzerinde bulunan bir işyerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre işyerinin çatısında içeriye giren
3 şüpheli, mağazada bulunan 52 adet diz üstü bilgisayar ve çeşitli elektronik eşya çaldı. Şüpheliler çaldıkları bilgisayar ve elektronik eşyalarla olay yerinden kaçtı. İşyeri sahibinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Polis kimlik bilgilerine ulaşılan şüphelilerin evine baskın düzenledi. Yapılan baskında O.N.Ö (38) , M.M. (38), U.B. (18) ve A.Ö. (30) isimli şüphelilerle ve S.D. (29) isimli kadın şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan aramalarda ise Beyoğlu’nda bir işyerinden çalındığı anlaşılan 1 adet diz üstü bilgisayar ve başka bir iş yerinden çalınan 15 bin değerindeki 50 adet kadın saçı ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüphelilerden A.Ö. emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken M.M. isimli şahıs hakkında adli kontrol hükümleri uygulanmış, O.N.Ö., S.D. ve U.B. isimli şahıslar ise serbest bırakılmıştır.
Girdikleri işyerinden 52 adet bilgisayar çalan şüphelilerden biri güvenlik kamerasına yakalandı. Görüntülerde bir şüpheli ellerindeki paketlerle caddede sakin adımlarla ilerliyor.