Afyonkarahisar’da düğün salonunda yapılan asker eğlencesinde, bir magandanın av tüfeğinden çıkan saçmalarla 3 kişi yaralandı.
Akıllara durgunluk veren olay Salar Belde Belediyesi’ne ait düğün salonunda meydana geldi. Önümüzdeki günlerde askere gidecek gençler için dün gece belediye düğün salonunda eğlence düzenlendi. Geceye katılan aileler çocuklarıyla birlikte eğlenirken, salonda bulunan ve ismi henüz belirlenemeyen bir maganda, yanındaki av tüfeğiyle düğün salonun penceresinden dışaruya doğru ateş etmeye başladı. İki el ateş ettikten sonra tüfeğiyle salon içerisinde doldur boşalt yapmak isteyen magandanın av tüfeği bir anda ateş aldı ve silahtan çıkan saçmalarla asker adayı Ali Aksoy, Beytullah Korkmaz ve İbrahim İçgöz isimli üç genç yaralandı. Olayın ardından yaralanan gençler özel araçlarla Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Tedavileri yapılan gençlerin jandarmaya verdikleri ifadede, kendilerini kimin vurduğunu görmediklerini söyleyerek magandayı korudukları iddia edildi.
Olayın ardından bölgeye giden jandarma ekiplerinin, görgü tanıklarının ifadesine başvurarak soruşturma başlattığı, silahı ateşleyen magandayı bulmak için çalışmaların sürdüğü bildirildi.