Afyonkarahisar’da park halindeki 7 aracın lastikleri kimliği belirsiz şahıslar tarafından kesilirken, 2 aracın da aynaları kırıldı.
Olay, Sümer Mahallesi Hıdırlık Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, mahalle sakinleri, gece geç saatlerde kalabalık bir grubun sokakta gürültü yapması üzerine polise haber verdi. Kısa süre sonra polisin geldiğini gören ve evlerinden çıkan vatandaşlar, park halindeki araçlarının lastiklerinin kesildiğini ve aynalarının kırıldığını görünce şoka uğradı. Polisin sokakta yaptığı incelemede, 7 aracın lastiklerinin kesici aletlerle kesildiği, 2 aracın da aynalarının kırıldığı belirlendi. Araçlardan parmak izi örnekleri alan polis ekipleri, olayın faillerini yakalamak için soruşturma başlattı.
Sokakta yaşananlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, 4 şahıs önce kavga ediyor. Daha sonra olayın meydana geldiği sokağa giren şahıslardan 2’si tekrar sokağın başına gelerek, park halinde bulunan bir otomobilin lastiklerini ellerindeki kesici aletle kesiyor.
Olayla alakalı soruşturma sürüyor.