İpsala Sınır Kapısından yurda giriş yapan Yunanistan plakalı bir yolcu otobüsünde bulunan Arnavut 1’i bayan iki kişi, 6 kilo uyuşturucu maddeyle yakalandı.
Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Keşan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği yaptıkları müşterek çalışmalar sonucu, İpsala Kara Hudut Kapısından yurda giriş yapan Yunanistan plakalı yolcu otobüsünde bulunan Arnavut uyruklu A.Ç. ve bayan A.Z.’i vücutlarına sarılı toplam 6 kilo 175 gram esrar maddesi ile yakaladı, bayanın kol çantasında ayrıca 50 gram sentetik hap ele geçirildi. Gözaltına alınan A.Ç. ve A.Z. sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Edirne Kapalı Cezaevine teslim edildi.
Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, "Uyuşturucu madde konuları ile ilgili her türlü faaliyetin önüne geçilmesi, önlemlerin artırılması ve gerekli tedbirlerin alınması ile zehir tacirlerine yönelik çalışmalarımız kararlılık ve artarak devam edecektir" denildi.