1 Mayıs İşçi Bayramı’nda Antalya’da iki ayrı kutlanırken, Birleşik Kamu-İş ve Türk-İş’e bağlı sendikaların öğleden önce, düzenlediği kutlama, renkli görüntüler içinde olaysız bir şekilde sona erdi.
Birleşik Kamu İş ve Türk-İş’e bağlı sendikalar ile CHP, Vatan ve Anadolu Partisi üyeleri, Aydın Kanza Parkı’nda toplandıktan sonra yürüyüşe geçti. Sloganlar eşliğinde yürüyen grup, renkli görüntüler oluşturdu. Yürüyüşte Tez-Kop-İş üyeleri başlarına taktıkları baretlerle Soma’daki maden faciasında hayatını kaybedenleri andı.
Yaklaşık iki saat süren yürüyüşün ardından Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan gruplar burada bir süre slogan attı. Yapılan konuşma ile Birleşik Kamu İş ve Türk-İş’in çelenklerin Atatürk anıtına bırakılmasının ardından 1 Mayıs kutlamaları olaysız bir şekilde sona erdi.
TEK KİŞİLİK PROTESTO
1 Mayıs İşçi Bayramı’nda simit, su ve bayrak satıcıları dikkat çekerken, üzerinde Beşiktaş forması olan bir çarşı taraftarı ise "Nerede Disk? Nerede CHP? Nerede Çarşı? Siz Kimsiniz?" yazılı pankartla, yürüyüşe katılanları protesto etti.