Sultangazi’de bir şahıs, aracına tekme attığını iddia ettiği iki genci çıkan kavga sonucu silahla vurdu. Gençlerden biri hayatını kaybederken, diğeri yaralandı.
Olay, 15 Nisan’da saat 03. 00 sıralarında Sultangazi Cebeci Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, T.T. (27) isimli şahsın B.A. (37) isimli şüphelinin aracını tekmelemesi sonucu tartışma çıktı. Çıkan tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Bu sırada B.A. isimli şüpheli T.T. ve S.G.’yi silahla vurdu. Silahla vurulan şahıslardan T.T. hayatını kaybederken, S.G. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis sevk edildi. Yapılan çalışmalar neticesinde B.A. ve olay esnasında yanında bulunan kardeşi İ.A. (30) aynı gün olayda kullanılan 1 adet tabanca ve 9 adet fişek ile birlikte yakalandı.
Şüphelilerden eziyet ve sahtecilik suçlarından da suç kaydı bulunan B.A. emniyetteki sorgusunun ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
KAVGA GÜVENLİK KAMERASINDA
Yaşanan karga ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde şüpheli koşarak apartmanın merdivenlerinden aşağıya iniyor. Şüphelinin kardeşi de ağabeyinin arkasından iniyor. Dışarıya çıkan şüpheli aracını tekmeledikleri iddia edilen şahıslarla kavga ediyor. Şüpheli daha sonra yanındakiler tarafından apartmana sokuluyor. Olaya karışan diğer kişiler ise apartmandan çıkıp koşarak uzaklaşıyor. Şüpheli ise elindeki silahla merdivenleri çıkarken görülüyor.