Zonguldak’ta arıcılıkla uğraşan emekli kuyumcu; akşam evine gitmeyince acı gerçek ortaya çıktı. Arılar emekli kuyumcuyu sokarak öldürdü. Talihsiz adamın kesin ölüm sebebi yapılan otopsi ile belli olacak.
Edinilen bilgiye göre olay Kozlu ilçesine bağlı Esenköy Mevkii’nde meydana geldi. İddialara göre Esenköy Mevkii’nde ilgilendiği arı kovanları bulunan 55 yaşındaki Ekmel Karakaş; sabah 08.00 sıralarında evinden çıkarak bölgeye geldi.
Karakaş’ın ailesi akşam saatlerinde eve gelmeyince merak etti. Polis ekiplerine haber veren aile bu sırada arıcılıkla uğraşan Ekmel Karakaş’ı bulmak için gidebileceği yerleri araştırdı. Acı haber ise arı kovanlarının bulunduğu Esenköy Mevkii’nden geldi.
Arıcılıkla uğraşan Ekmel Karakaş’ın cansız bedeninde dil; ağız ve vücudunun belli yerlerinde arı sokmasına bağlı şişkinlikler olduğu öğrenildi. Ekmel Karakaş’ın cesedi; Cumhuriyet Savcısı tarafından incelendikten sonra önce cenaze aracına taşındı ardından da BEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.
Öte yandan olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. Emekli kuyumcu olduğu öğrenilen Karakaş’ın kesin ölüm sebebi ise yapılan otopsinin ardından belli olacak.