Kahramanmaraş’ta aynı otomobil içerisinde gezen 4 arkadaş arasında çıkan tartışmada bir kişi bıçaklanarak öldürüldü.
Olay, öğle saatlerinde Sakarya Mahallesi Mehmet Paşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde yere düşen şahsı gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri bıçakla yaralanan Ekrem Çifçi’yi (30) hastaneye kaldırdı. Yolda hayatını kaybeden Ekrem Çifçi’nin kalbine aldığı tek bıçak darbesiyle öldürüldüğünü anlaşıldı.
Ekrem Çifçi’nin ölümüyle birlikte olay yerinde ve çevre yollarda geniş çaplı soruşturma başlatan Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü asayiş ekipleri, olay yerine bir kilometre uzaklıkta durumundan şüphelendiği bir otomobili durdurdu. Polis otomobil içerisinden indirilen şüphelilerden Orhan Ö.’nün (30) üzerinde kan lekesi tespit etti. Orhan Ö. ve yanında bulunan Mustafa K. ile Selahettin K., sağlık kontrollerinin geçirilmesinin ardından ifadeleri için emniyet müdürlüğüne götürüldü.
Burada Orhan Ö., emniyetteki ilk ifadesinde otomobille gezdikler esnada arkadaşıyla küfür meselesi yüzünden tartıştıklarını sonra Ekrem Çifçi’yi bıçakladığını itiraf etti.