Ümraniye’de Berrin Karaca isimli kadının otomobilinden indiği sırada başına sıkılan tek kurşunla öldürülmesine ilişkin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Sokak ortasında yaşanan dehşet anlarında zanlı, soğukkanlı bir şekilde kadının arkasından yaklaşıyor ve silahı başına dayayarak tetiğe basıyor.
Edinilen bilgilere göre, olay, dün öğle saatlerinde Atatürk Mahallesi Sütçü İmam Caddesi’nde meydana geldi. 34 DC 9133 plakalı otomobilinden inen Berrin Karaca(55), arkasından yaklaşan bir şahsın silahlı saldırısına uğradı. Ağır yaralanan Karaca, olay yeri yakınında bulunan bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Saldırgan ise olay yerine gelen polise teslim oldu. Olayı gerçekleştiren B.E.’nin Karaca ile bir iş yerinin devri konusunda anlaşmazlık yaşadığını ve saldırıyı bu nedenle gerçekleştirdiği öğrenildi.
SALDIRI ANI KAMERADA
Berrin Karaca’nın silahlı saldırıya uğradığı anlar, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde Berrin Karaca’nın arkasından yaklaşan B.E., soğukkanlı bir şekilde tabancasını kadının kafasına doğrultarak tek el ateş ediyor. Karaca yere yığılırken, B.E. silahını beline koyarak uzaklaşıyor.