Samsun’da uyuşturucu ticareti suçundan 3 gün önce tutuklanan genç, daha önce yakalanıp hakkında bir başka uyuşturucu ticareti suçundan açılan davanın ilk duruşmasında suçlamaları yine kabul etmedi.
Samsun’da uyuşturucu ticareti suçundan haklarında dava açılan F.B., C.G. ve M.A.’nın yargılanmalarına başlandı. Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde tutuksuz olarak devam eden davanın ilk duruşmasında F.B. ve C.G. hazır bulunurken, silahlı saldırıda yaralandığı için hastanede bulunan M.A., katılmadı. 3 gün önce 66 paket bonzai ile yakalandığı için uyuşturucu ticareti suçundan tutuklanan F.B., tutuksuz olarak yargılandığı davaya yeniden aynı suçu işleyip tutuklanınca bu kez cezaevinden getirildi. Kendini savunan F.B., "Evimde bonzai bulundurduğum doğrudur. Uyuşturucuyu kendim içiyorum. Kimseye satmadım. M.A. ve C.G. arkadaşım olur. Ben uyuşturucuyu C.G.’den satın almadım. Uyuşturucuyu İstanbul’dan temin ettim. Daha önce C.G.’dan satın aldığıma dair ifade vermiş olsam bile şimdiki ifadem doğrudur. C.G. beni ihbar edip yakalattığı için ben de intikam almak için kendisine iftira attım. Şimdiki ifadem dorudur" dedi.
C.G. ise, "Ben eskiden uyuşturucu kullanırdım. Daha sonra bıraktım. Uzun süredir kullanmıyorum. F.B. ve M.A. arkadaşım olur. Kimseye uyuşturucu madde vermedim" diye konuştu.
Duruşma ileri bir tarihe ertelendi.