Bursa’da motosikletle gezintiye çıkan baba ve kızı kaza yaptı. Meydana gelen kazada baba yaralanırken, kızı hayatını kaybetti. O esnada olay yerinden geçen motosiklet sahibinin abisi ise gözyaşlarına hakim olamadı.
Olay Bursa’nın Osmangazi ilçesi, Hipodrom mahallesi Eski Yalova Yolu üzerinde meydana geldi. Amcası Yaşar Kılıç’ın evinde misafir olarak kalan 14 yaşındaki kızı Kübra Kılıç’ı motosikletiyle Yeşilyayla’da bulunan evlerine götürmek isteyen baba Fahri Kılıç, ana yoldan tali yola dönmek isterken M.P. idaresindeki 16 TT 857 plakalı TIR’a yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan ve üzerlerinde koruyucu elbise bulunmayan baba Fahri Kılıç yaralanırken, 14 yaşındaki Kübra Kılıç yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
EVİNDE MİSAFİR OLARAK KALAN AMCASI TESADÜFEN OLAY YERİNDEN GEÇTİ
Kaza sonrası olay yerinden tesadüfen geçmekte olan Yaşar Kılıç ise yerde bulunan motosikleti görünce şoke oldu. Polislere “Bu motosiklet bizim, kardeşim ve yeğenim neredeler” diye sordu. Olay ile tutanak tutan Polis ekipleri ise “Merak edilecek bir şeyleri yok, hafif şekilde yaralanıp hastaneye kaldırıldılar” şeklinde cevap vererek, 14 yaşındaki kızın hayatını kaybettiğini söylemedi. Kazayı gören vatandaşlar, sürücü Fahri Kılıç’ın süratli olduğunu iddia ederken, Polis kazayla ilgili tahkikat başlattı.