Kayseri’de babasını kalbinden bıçaklayarak öldüren şahsa, müebbet hapis cezası verildi. Mahkemede ifade veren şahıs, "Ölenin babam olduğunu 3-4 ay sonra anladım" dedi.
1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada, tutuklu yargılanan K.T. hazır bulundu. Davada mahkeme heyetine olayı anlatan K.T., "Hastalığımın ilerlemesinden dolayı bu olayı yaptım. Kendimi Hz. Mehdi sandım. Babamı da Yahudilerden biri sandım ve bizim cemaatimizden birini öldürdüğüne kanaat getirdim. Aramızda kavga ve dövüş olmadı. Eve geldiğimde yatıyordu. Onu tamamen yabancı biri olarak görüyordum. O anki ruh halimde kendimi Allah’ın halifesi olarak görüyordum ve cezalandırma yetkimin olduğunu düşünüyordum. Koltukta yatarken bıçakla vurdum" dedi.
İfadesine devam eden K.T., "Başıma gelen olay iradem dışında kaynaklanan bir olay. 3-4 ay sonra babamı öldürdüğümü anladım" ifadelerini kullandı. Mahkeme heyetinin "son sözün ne?" sorusuna ise K.T., "Allah devletimize zeval vermesin. Allah sizden razı olsun" dedi.
Yapılan yargılamanın ardından mahkeme heyeti K.T.’ye, ’babasını kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verirken, mahkemedeki iyi halinden dolayı verilen ceza müebbet hapis cezasına indirildi.