Adana’da, bir banka şubesinin kapısının açık olduğu öğrenilince polis, görevliler gelene kadar bankada nöbet tuttu. Arızalı olduğu anlaşılan kapının 3 gün açık olduğu ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesi Abidin Paşa Caddesinde bulunan bir banka şubesine sabah erken saatlerde gelen vatandaşlar, kapının açık olduğunu fark edince polisi aradı. Olay yerine gelen polis bankanın içine girerek hırsızlık olup olmadığını kontrol etti.
Yapılan ilk incelemede kapıda bir zorlama olmadığı içeride de herhangi bir hırsızlık olayı gerçekleşmediği belirlendi. Bankadan çıkan polisler açık olan kapı önünde nöbet tutmaya başladı. Yaklaşık 20 dakika banka önünde nöbet tutan polisler görevlilerin gelmesiyle bankaya beraber girip inceleme yaptı. Yapılan incelemede çalınan para ya da eşya olmadığı açık kalan kapının arızalı olduğu anlaşıldı. Görevlilerin kilitlediklerini zannettikleri bankanın kapısının 3 gün açık kaldığı öğrenildi. Polis olayla ilgili tutanak tutup bankadan ayrıldı. Görevliler kapıyı tamir ettirdi.